تهیه یک کیک به شکل انار ایده خوبی برای پذیرایی از مهمانان شب یلداست. در این مطلب سایت هفت و یک روش تهیه مدل کیک انار را براتون گردآوری کردیم که امیداوریم مورد استفاده و پسندتون قرار بگیره.


یکی از نمادهای شب یلدا انار است. شما می تونید برای شب یلدا کیک به شکل انار آماده کنید و علاوه بر میوه انار کیک انار هم به عنوان سنبل یلدا داشته باشید.
تزیین کیک به شکل هندوانه برای دوستان و اعضای خانواده که در شب یلدا متولدشده اند هم ایده خوبی می باشد.
شب یلدا یا همان شب چله بین ما ایرانی ها از اهمیت خاصی برخوردار است و اکثر افراد سعی می کنند این شب دوست داشتنی را در کنار بزرگترهای فامیل بگذرانند و این سنت قدیمی را دور هم سپری کنند.
شب یلدا فقط دور هم نشینی و خوش و بش کردن نیست، این سنت دیرینه رسم های خاصی دارد و ایرانی ها در شب یلدا خوراکی و غذاهای خاصی تدارک میبینند که یکی از آن ها کیک است که معمولا هندوانه ای یا اناری است


زمان آماده سازی : 120 دقیقه
120 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

برای : 10 نفر


مواد لازم برای کیک انار مخصوص شب یلدا


تخم مرغ 6 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد سفید 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آب انار 3/4 فنجان
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری برای ژله انار
شکر 2 قاشق غذاخوری
دانه انار 1 پیمانه پر
آب انار 1/5 پیمانه برای شربت
شکر 2 قاشق غذاخوری
کره 200 گرم
پودر قند 3 پیمانه
پنیر خامه ای 450 گرم
آب انار 4 قاشق غذاخوری
در فصل پاییز انار شاید بیش از هر میوه دیگری بدرخشد. دانه های یاقوتی انار روی هر کیک یا دسری به آن جذابیت خاصی میدهند، چه روی دسر انار (تارت انار) باشد، و چه روی کیک انار هیجان انگیز. این کیک چند لایه کیکی زیبا و خوشمزه است که با کمی دقت و حوصله می توانید در منزل تهیه کنید. ترکیب سفیدی فراستینگ و سرخی تاپینگ انار جلوه ای دو چندان زیبا به این کیک می دهد. کیک انار بهترین انتخاب برای پذیرایی از میهمانان در شب یلداست. علاوه بر این کیک انار خوشمزه میتوانید از کیک هندوانه و رولت هندوانه هم در سفره شب یلدا استفاده کنید.طرزتهیه کیک انار مخصوص شب یلدا


روش تهیه کیک:
فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید. دو قالب گرد متوسط تهیه کنید و کف آنها کاغذ روغنی بیندازید. تخم مرغ ها و 1 فنجان شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و حدود 12 دقیقه با سرعت بالای همزن مخلوط کنید تا پف کند و حجم آن سه برابر شود. 1 فنجان آرد و 1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر را ابتدا با هم ترکیب کنید سپس در دو مرحله به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با قاشق یا لیسک خمیر را روی هم تا کنید تا آرد کاملا با مواد ترکیب شود. خمیر را زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابد.

1/2قاشق چایخوری اسانس وانیل را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید. خمیر کیک را به میزان مساوی در دو قالب کیک بریزید و پخش کنید. قالب ها را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید.تا 25 دقیقه اول به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد.

پس از این مدت یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است. اجازه دهید کیک ها کمی روی توری فی بمانند تا خنک شوند، سپس کیک ها را از قالب دربیاورید. روش تهیه شربت:

برای تهیه شربت بین لایه های کیک، 1/5 پیمانه آب انار را با 2 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید و خوب هم بزنید. ظرف را کناری بگذارید و هر ازگاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

روش فراستینگ:

برای تهیه فراستینگ (رویه خامه ای کیک) پودر قند و کره را در کاسه همزن بریزید و با سرعت پایین حدود 1 دقیقه ترکیب کنید. سرعت را بالا ببرید و حدود 2 دقیقه دیگر بزنید تا کمرنگ و پفی شود. پنیر خامه ای را قاشق قاشق در چند قسمت اضافه کنید و هم بزنید. بهتر است بین هر قسمت چند ثانیه هم بزنید تا بافت نرم و یکدست تری حاصل شود. زمانی که تمام پنیر خامه ای را اضافه کردید حدود 1 دقیقه دیگر هم مخلوط کنید.گام ششم:

چهار قاشق غذاخوری آب انار به فراستینگ کیک اضافه کنید. مایه را خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس آن را تا زمانی که کیک آماده شود داخل یخچال قرار دهید.  

گام هفتم:

وقتی کیک ها خنک شدند هر کیک را از وسط به دو نیمه تقسیم کنید. یعنی شما 4چهار لایه کیک گرد خواهید داشت. لایه اول را روی سطح کار قرار دهید.با برس 1/4 از شربت انار را روی سطح کیک بمالید. کمی از مایه فراستینگ روی آن بمالید. لایه دوم را روی آن قرار دهید و به همین ترتیب باز هم روی لایه دوم شربت و فراستینگ بمالید. به همین ترتیب تمام لایه ها را روی هم قرار دهید تا یک کیک چهارلایه داشته باشید. روی سطح آخرین لایه مقدار کمتری شربت بریزید زیرا قرار است تاپینگ انار را روی کیک بریزیم. شربت اضافی را از روی کیک پاک کنید سپس دور تا دور کیک را با فراستینگ بپوشانید. با کاردک کیک را خامه کشی کنید تا کیک شما ظاهری بی نقص و تمیز داشته باشد.

با استفاده از قیف و ماسوره سایز مناسب، باقیمانده مایه فراستینگ را دور تا دور کیک شکوفه بزنید. شکوفه ها را نزدیک به هم روی کیک قرار دهید تا فاصله ای بین آن ها نباشد و دور تا دور کیک دیواره ای تشکیل بدهند. چون قرار است تاپینگ انار را بین آن ها بریزیم. قبل از آنکه تاپینگ انار را روی کیک بریزیم کیک را 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. بعد از حدود 30 دقیقه شروع به تهیه تاپینگ انار کنید.روش تهیه تاپینگ:

برای تهیه تاپینگ انار، 3/4 فنجان آب انار را داخل یک شیرجوش کوچک بریزید. 2 قاشق غذاخوری اسانس وانیل و 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید. قبل از آنکه شیرجوش را روی حرارت قرار دهید حدود یک دقیقه مایع را هم بزنید تا ژلاتین آب شود.

دو قاشق غذاخوری شکر به مایع اضافه کنید و شیرجوش را روی حرارت متوسط قرار دهید. مدام هم بزنید تا شکر کاملا آب شود و مایع شروع به تبخیر کند. شیرجوش را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی سرد شود. سپس شیرجوش را داخل یک کاسه بزرگ آب یخ قرار دهید و مایع ژلاتینی را هم بزنید تا حدی که کمی غلیظ شود ولی کاملا سفت نشود. این کار زمان زیادی نمی خواهد و در حد چند دقیقه به غلظت مورد نظر خواهد رسید. 

کیک را از یخچال بیرون بیاورید و روی سطح کار قرار دهید. دانه های انار را به مایع اضافه کنید و بلافاصله تاپینگ اناری را روی کیک بریزید. سپس کیک را مجددا حدود 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تاپینگ خودش را بگیرد و سفت شود. سپس این کیک اناری زیبا و خوشمزه را از یخچال بیرون بیاورید و سرو کنید. این کیک گزینه ای عالی برای شب یلداست.

 مقادیر ذکر شده در بخش مواد لازم کیک انار برای  قالب گرد با قطر حدود 22 سانتی متر مناسب است.

منبع:https://haftoyek.com


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها